Despre noi

Bun venit la Digital Network Systems

Oferim soluții pentru optimizarea afacerii tale.

Cu ce ne ocupam ?

Noi, oamenii, suntem mereu ocupați. Zi de zi, aproape 7 zile din 7, suntem într-o permanentă mișcare și într-o permanentă alergătură. Unul din lucrurile pe care ni le dorim foarte mult este să ne eficientizăm timpul. Ne dorim ca la sfârșitul unei zile, al unei săptămâni, al unei luni, să reușim să bifăm toate lucrurile pe care le-am pus pe lista noastră cu ceea ce avem de făcut. ”To do list-urile” par mereu o poveste fără sfârșit. Cum am tăiat de pe listă vreo 2 – 3 sarcini sau probleme de rezolvat, cum apar ca prin minune alte 5 lucruri de făcut urgent. ”To do list-urile” par niște creaturi mitice, cu viață proprie, cu super puteri, care ne acaparează tot timpul în care am dori să ne relaxăm. Să trăim. Să ne bucurăm. Să ne oprim din goana zilnică și să respirăm.

Cititi mai multe...

Misiunea noastra

Misiunea noastră este să ajutăm oamenii întreprinzători să-și transfome ideile în realitate și să-i punem în legătură cu cei care au nevoie de serviciile și/ sau produsele lor.

 

Noi, cei de la Digital Network Systems, te ajutăm să-ți faci cunoscută afacerea în lumea digitală. Și te punem în legătură cu cei care au nevoie de tine, de serviciile tale și de produsele tale. Punem ideile tale în lumea digitală fără de care nu mai putem trăi. Creăm site-uri web, ne ocupăm de conținutul, de siguranța și de up date-urile periodice ale site-ului tău. Într-o lume digitală, suntem indipensabili. Nu poți avea o afacere fără un contabil. Nu poți avea un cabinet medical un medic. Nu poți avea o afacere online, fără noi. Iar NOI suntem Digital Network Systems.

Adaptare

Ne adaptăm cu ușurință cerințelor aflate în continuă schimbare astfel încât să ne ajutăm clienții să aibă cât mai multe reușite în afacerea lor!

Calitate si Performanta

Orice website este unic și de aceea este de datoria noastră ca site-ul clienților noștrii să fie cât mai special , atât din punct de vedere estetic cât și din punct de vedere tehnic.

Cine suntem ?

Digital Network Systems este un concept. Conceptul este format din oameni. Este important ca oamenii să se cunoască între ei. Pentru a relaționa mai ușor, pentru a crea mai ușor, pentru a pune în parctică idei în mod eficient, este esențial să ne cunoaștem unii cu ceilalți.

Echipa noastră este formată din 3 membri. Ce ne-a unit și ne-a determinat să pornim pe acest drum? Pasiunea pentru tehnologie, dorința de a pune oamenii în legătură unii cu alții, entuziasmul, creativitatea și perseverența. Și, mai presus de toate, ne leagă O PRIETENIE.

Digital Network Systems este o companie tânără, ca și cei trei membri ai ei. Fondată la începutul anului 2021, în aprilie, a apărut ca un răspuns imediat al nevoii oamenilor de a-și muta activitatea în mediul online, din cauza efectelor pandemiei. Ceea ce ne-a determinat să o luăm pe acest drum a fost pasiunea noastră comună pentru tehnologie, dar mai ales prietenia cere ne leagă și dorința de a-i susține pe micii întreprinzători. Într-un mediu economic nu foarte stabil și nici foarte prietenos, am simțit nevoia de a veni în sprijinul micilor întreprinzători, la fel de curajoși ca și noi, venind în întâmpinarea nevoilor lor cu pachete de servicii și prețuri pe măsura posibilităților fiecăruia.

software developer, web developer, programmer-6521720.jpg

De ce noi ?

Pentru că avem soluțiile practice atât de necesare afacerii tale.

Pentru că oferim calitate și performanță. Fiecare website creat de noi este unic. Și ca orice părinte, avem datoria de a avea grijă de copil. Nu este suficient doar să îi dăm naștere. Trebuie să îl îngrijim în permanență. Din punct de vedere estetic, este de datoria noastră să facem în așa fel încât site-ul să placă utilizatorilor. Din punct de vedere tehnic, ne asigurăm întotdeauna de performanța lui, pentru a fi nu doar funcțional, ci și rapid în răspuns.

Pentru design-ul modern, securitatea și suportul tehnic necesare site-ul tău. Utilizatorii au nevoie de experiențe unice. Tu ai nevoie ca site-ul tău să fie securizat împotriva pericolelor din lumea digitală și va beneficia de un sistem de back-up zilnic. Noi suntem capabili să le oferim pe toate.

Pentru că ne place să ne cunoaștem foarte bine clienții. Ne punem în locul lor, încercăm să înțelegem cât mai bine ceea ce-și doresc, ce oferă, ca mai apoi să putem arăta lumii întregi avantajele de a apela la serviciile lor. În spatele fiecărei afaceri există oameni, care pun suflet în ceea ce fac. Și este important să arate de ceea ce sunt în stare.

 

Cititi mai multe...

Părerea Clienților Noștrii

Dragnea Laura
Dragnea Laura
07/12/2022
Am avut o colaborare foarte buna, ofera servicii de calitate, recomand!
parvu eugen
parvu eugen
24/11/2022
Unii dintre cei mai buni de pe piata la ora actuala,livreaza servicii de top la pret accesibil!Mai apelez la ei cu siguranta!
Danko Raluca
Danko Raluca
11/08/2022
Foarte ok colaborarea…Serioși,implicați,deschiși !
Zelonca Ghervazi
Zelonca Ghervazi
16/04/2022
Recommend!
Cristina Biseada
Cristina Biseada
16/04/2022
Recommend 100%! I trust them, they are the best! No.1
Scroll to Top
Scroll to Top