Portofoliu

Portofoliul nostru

Orice companie are nevoie de o prezență în mediul online, iar site-urile de prezentare și cataloagele online cresc în mod considerabil vizibilitatea afacerii tale. Clienții noștri oferă produse și servicii din multe domenii de activitate, iar asta ne bucură. Pentru că ni se oferă posibilitatea de a fi creativi, în funcție de domeniul de activitate al fiecăruia.

Iată care sunt câțiva dintre clienții noștri alături de care am avut o colaborare frumoasă, productivă și creativă:

Sunrysemed

Sunrysemed – o clinică de estetică medicală, aflata la Londra, care oferă servicii de înfrumusețare și efectuează operații estetice!

Dom Polski Bucuresti

Dom Polski București – site de prezentare al Uniunii Polonezilor din România, care s-a reînființat la data de 16 martie 1990 sub denumirea de Uniunea Polonezilor din România „Dom Polski” , din iniţiativa unui grup de polonezi din Bucureşti.

Pol Construct 2000

Pol Construct 2000 – site de prezentare al firmei Pol Construct 2000, specializată în furnizarea de soluții complete pentru lucrări în construcții civile și industriale și mai ales pentru lucrări de amenajare interioara si exterioara a spațiilor de vanzare sau destinate birourilor.

Forest Love

Forest Love – catalog de prezentare online al unei companii care se ocupă cu realizarea de decorațiuni cu licheni, mușchi și plante stabilizate și cu îmbrăcarea pereților cu licheni.

Corda Campers

Corda Campers – site de prezentare al firmei Corda Campers, care are ca obiect de activitate conversia de rulote/ autorulote, precum și închirierea și întreținerea lor
Ima Photo Studio – site de prezentare al unui studio foto care realizează fotografii de produs profesionale.

Mondo Woods

Mondo Woods – Site de prezentare pentru o firmă românească care realizează obiecte decorative unice din materiale naturale la comandă.

Scroll to Top
Scroll to Top