Servicii

Va oferim o gama variata de servicii

Cu ce te putem ajuta . . .

Site de prezentare

Este suficient ca tu să vii la noi cu doar câteva idei, iar noi găsim cele mai potrivite și mai eficiente soluții pentru a le pune în practică. Ai o pasiune pe care vrei să o tranformi în afacere? Oferi niște servicii de care au nevoie și alții? Noi te ajutăm să devii cunoscut în lumea digitală.

Catalog Online

Iată un exemplu: ești artist și îți place să creezi chestii faine?  Noi le adunăm pe toate într-un catalog online și te ajutăm să devii vizibil. Îți plac antichitățile, le colecționezi, le vinzi într-un magazin micuț din orașul tău, dar vrei să le vadă și alții din alte zone? Atunci un catalog online este cel mai potrivit pentru tine.

Magazin online

Serviciul ăsta nu mai are nevoie de nicio prezentare... Vinzi niște produse? Noi le adunăm pe toate într-un magazin online. Astfel, ai posibilitatea să vinzi. Când ai clienți și vinzi, afacerii tale îi merge bine. Iar nouă ne place ca lucrurile să meargă bine!

Cablare Structurata

Întreaga rețea de cablare și telefonie a unei companii reprezintă baza pe care este structurată, din punct de vedere tehnic, compania ta. O cablare structurată bine executată vine la pachet cu un grad scăzut de probleme tehnice ale rețelei de calculatoare.

Mentenanta Web

Afacerea, ca și copilul, are nevoie de îngrijire constantă. Lasă site-ul tău în grija noastră și astfel te vei putea concentra pe alte aspecte importante ale afacerii tale. Și, ceea ce este foarte important să înțelegi, este că oricât de bine realizat ar fi, un site are constant nevoie de un conținut nou și de actualizări.

Social Media

Ai o identitate deja creată pe diverse pagini de socializare? Atunci ai nevoie de serviciile noastre de social media management. Pentru că nu este suficient doar să exiști.

Site de prezentare

Construim de la zero site-uri web. Este suficient ca tu să vii la noi cu doar câteva idei, iar noi găsim cele mai potrivite și mai eficiente soluții pentru a le pune în practică.

Ai o pasiune pe care vrei să o tranformi în afacere? Oferi niște servicii de care au nevoie și alții? Noi te ajutăm să devii cunoscut în lumea digitală. Oferim suport și promptitudine, aspecte extrem de importante pentru afacerea ta. Înțelegem cât de mult contează timpul de realizare al unui proiect.

Suntem conștienți de faptul că inovația este esențială. Pentru că site-ul tău trebuie să țină pasul cu piața, care este extrem de competitivă, indiferent de domeniu și se află într-o permanentă tranformare.

Magazin Online

Realizăm magazine online. Serviciul ăsta nu mai are nevoie de nicio prezentare… Vinzi niște produse? Noi le adunăm pe toate într-un magazin online. Astfel, ai posibilitatea să vinzi. Când ai clienți și vinzi, afacerii tale îi merge bine. Iar nouă ne place ca lucrurile să meargă bine.

Catalog Online

Realizăm cataloage de prezentare online. Iată un exemplu: ești artist și îți place să creezi chestii faine? Noi le adunăm pe toate într-un catalog online și te ajutăm să devii vizibil. Oferi servicii de care oamenii au nevoie (medicale, de înfrumusețare, de curățenie, etc.)?

Noi le punem pe toate într-un catalog de prezentare și le facem cunoscute în lumea largă. Îți plac antichitățile, le colecționezi, le vinzi într-un magazin micuț din orașul tău, dar vrei să le vadă și alții din alte zone? Îți facem noi un catalog online. Și exemplele pot continua. Treaba noastră este să le spunem și altora despre tine.

Mentenanta web

Oferim mentenanță site-ului tău. Afacerea ta are nevoie de o atenție permanentă. Este ca atunci când crești și educi un copil. Nu-i suficient să îi dai să mănânce o sigură dată, sau să îi acorzi atenție o singură dată și gata, ca prin magie, el s-a transformat în adult.

Afacerea, ca și copilul, are nevoie de îngrijire constantă. Lasă site-ul tău în grija noastră și astfel te vei putea concentra pe alte aspecte importante ale afacerii tale. Și, ceea ce este foarte important să înțelegi, este că oricât de bine realizat ar fi, un site are constant nevoie de un conținut nou și de actualizări.

Social Media Management

Ai o identitate deja creată pe diverse pagini de socializare? Atunci ai nevoie de serviciile noastre de social media management. Pentru că nu este suficient doar să exiști. Prezența ta în mediul online trebuie monitorizată constant, prin crearea, publicarea și analizarea conținutului postărilor pe pagini de socializare precum Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, LinkedIn, Youtube.

Ce este un social media manager? Este un specialist care te ajută să îți atingi scopurile propuse, urmărind constant cât de eficient este conținutul postărilor tale.

Logo Design

Un logo este un element de identitate important al oricărei afaceri. Și contează mult ca elementul de identificare al business-ului tău să fie potrivit, să atragă atenția, să îi ajute pe clienți să te deosebească. Un logo seamănă cu un cod numeric personal. Ai nevoie să îl folosești pe cărți de vizită,  în antet, pe bannere, pe mape de prezentare și oriunde ai nevoie să fii vizibil.

Cablare Structurata

Oferim servicii de cablare structurată. Întreaga rețea de cablare și telefonie a unei companii reprezintă baza pe care este structurată, din punct de vedere tehnic, compania ta. O cablare structurată bine executată vine la pachet cu un grad scăzut de probleme tehnice ale rețelei de calculatoare.

Un număr mic de probleme tehnice echivalează cu o afacere eficientă și cu o productivitate crescută, fără întreruperi datorate defecțiunilor tehnice.

Indiferent de tipul de afacere pe care îl dezvolți, noi oferim soluții conforme cu ceea ce faci tu. Lasă chestiunile tehnice în seama noastră, iar tu concentrează-te pe afacerea ta.

Scroll to Top
Scroll to Top