Servicii

Servicii

Cu ce te putem ajuta

Cu ce te putem ajuta

La Digital Network Systems, oferim o gamă completă de servicii digitale care vă ajută să vă construiți și să vă consolidați prezența business-ului in mediul online. Ne concentrăm pe dezvoltarea soluțiilor personalizate pentru fiecare client și pe atingerea obiectivelor digitale.

Site prezentare

În era digitală, un site web de prezentare este cartea de vizită virtuală a afacerii dumneavoastră. În calitate de experți în web design și dezvoltare, Digital Network Systems vă oferă oportunitatea de a vă face cunoscută afacerea într-un mod spectaculos și profesionist.

Grafic Design

Designul grafic este o limbă în sine. Oferim servicii de design grafic care transformă conceptele și mesajele dumneavoastră în imagini și elemente vizuale ușor de înțeles și de reținut. Folosim culori, forme, tipografie și imagini pentru a transmite mesajele dumneavoastră într-un mod clar și persuasiv.

Magazin Online

Magazinul Online creat de noi vă permite să actualizați și să personalizați rapid conținutul și produsele. Puteți adăuga sau elimina produse, schimba descrierile și prețurile, și să adaptați aspectul site-ului în funcție de schimbările din piață sau de preferințele clienților.

Social Media Management

Ai o identitate deja creată pe diverse pagini de socializare? Atunci ai nevoie de serviciile noastre de social media management. Prezența ta în mediul online trebuie monitorizată constant, prin crearea, publicarea și analizarea conținutului postărilor pe diferite platforme de social media.

Logo

Un logo este amprentă digitală a afacerii dumneavoastră. Cu ajutorul echipei noastre de designeri grafici talentați, putem crea un logo unic și memorabil care să reprezinte identitatea și valorile business-ului tău.

Web Delevopment

Echipa noastră de dezvoltatori web utilizează cele mai recente tehnologii și cadre de lucru pentru a vă oferi site-uri web la cel mai înalt nivel de performanță și securitate.

Mobile Development

Nu există două afaceri identice, iar acest lucru este valabil și pentru aplicațiile mobile. Înțelegem că cerințele fiecărui client sunt unice, motiv pentru care oferim soluții personalizate și flexibile

Mentenanță web

Oferim mentenanță site-ului tău. Afacerea ta are nevoie de o atenție permanentă. Lasă site-ul tău în grija noastră și astfel te vei putea concentra pe alte aspecte importante ale afacerii tale.

Cablare Structurată

Oferim soluții complete și personalizate de cablare structurată, destinate să răspundă nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului, echipa noastră de experți este pregătită să asigure o infrastructură de rețea robustă și fiabilă, care să susțină performanța optimă a sistemelor dvs. de comunicații și IT

Vrei să colaborezi cu noi ?

Vrei să colaborezi cu noi ?

Sunteți în căutarea unei soluții pentru a vă construi sau revizui site-ul web? Să lucrați cu o firmă de web design este alegerea strategică care poate face diferența esențială în succesul online al afacerii dumneavoastră , iar noi oferim ajutorul de a vă extinde afacerea în mediul online .

Scroll to Top